Konseptutvikling > Møbeldesign > Produksjon

Geitmyra Matkultursenter for Barn er en ideell organisasjon som ble etablert på initiativ av matskribenten, kokebokforfatteren og matentusiasten Andreas Viestad. Formålet med Geitmyra er å skape matglede, nysgjerrighet og matkunnskap blant barn og unge.

I forbindelse med kursene som holdes daglig var det i 2017 behov for å utvikle bord som kunne fungere både som arbeidsbord med kokemuligheter og som spisebord når maten ble servert. Bordene ble utviklet i et tett samarbeid gjennom 2017. Delene produseres i Norge hos fire ulike industribedrifter. Etter starten i 2011, med ett Matkultursenter på Geitmyra Gård på Tåsen i Oslo, er det nå etablert tre nye sentere i hhv Ringsaker, Kristiansand og Trondheim i samarbeid med Restaurant Credo.

Å lære barn og unge om råvarer, om å tilberede og nyte mat er en svært viktig oppgave som blir en grunnstein for selvstendighet, glede og livsmestring.

Geitmyra Matkultursenter for Barn

Previous
Previous

HY Table